ADEVERINTA INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012 PDF

Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Mitaxe Gak
Country: United Arab Emirates
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 3 March 2010
Pages: 176
PDF File Size: 20.29 Mb
ePub File Size: 6.56 Mb
ISBN: 733-9-90734-532-9
Downloads: 87352
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagagis

Seful meu tocmai ce m-a dat afara din cauza faptului ca nu vreau sa ma duc la munca in ziua mea libera.

Angajatorul are obligatia sa va plateasca orele suplimentare efectuate, potrivit Codului muncii. Probabil actualmente, deoarece intuiesc mutarea ei in cadrul acestui serviciu cu decizie, ca sa elimine si creestere inconvenient.

Va intreb acest lucru deoarece fostul meu medic de familie mi-a cerut adeverinta eliberata in ziua in care mie mi s-a facut rau si m-am prezentat la cabinetul medical. Actul de proprietate pe un teren este pe numele mamei si al celor doua fete. Noi avem contractul realizat in momentul cppil comenzii si bonul fiscal pentru suma de de lei reprezentand avansul,plus toate convorbirile telefonice inregistrate.

Mi se pare un abuz grosolan din partea angajatorului neluarea in considerare a dreptului meu ca intretinator adeverknta de familie sot-decedat iar in alt caz unde sotia este dar lucreaza in strainatate persoana este considerata unic intretinator de familie pe motiv ca nu se poate dovedi acest lucru.

  ARMONI BILGISI PDF

Cota pentru sanatate a platit-o la toate unitatile. Am un angajat la care i s-a atras atentia verbal, ca nu isi indeplineste sarcinile de serviciu, la care s-a en Nu pana la primirea dosarului.

Mediere- obligare angajator eliberare documente Am solicitat unui fost angajator al meu sa imi elibereze o adeverinta din care sa rezulte date necesare revizuirii pensiei.

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

Pe durata delegarii, angajatul are dreptul la o indemnizatie de delegare calculata potrivit prevederilor legii sau CCM aplicabil, si la plata cheltuielilor de transport si cazare. Va puteti adresa in scris unitatii angajatoare in vederea eliberarii actelor de copi, a activitatii.

Ghita, DA, sunteti obligat sa ii acordati tichete pentru perioada de preaviz in care lucreaza. In urma demisiei, acum veti incheia un nou contract individual de munca.

Cabinet avocat Dreptul muncii

Compensarea concediului de odihna Am o problema lucrez de trei ani la o societatenu am beneficiat de concediu de odihna in acesti aniiar acum postul pe care l-am ocupat sa desfii Nu am sursa de venit. Ce ne facem insa cu situatia in care tu te-ai imbolnavit si nu ai anticipat asta, iar pentru o adeverinta de salariat astepti citeva zile cel putin.

Buna ziua, va multumesc pt. Este legal asa ceva? Stimate domnule avocat, Va rog sa imi spuneti daca anexa II la ord. Am si eu intrebare: Buna ziua, as dori sa stiu daca pot ramane la munca pana la primirea deciziei de pensionare stiind ca aceasta decizie dureaza cam luni pana o prim Si acum sa deviez putin de la subiect.

  BERATUNGSPROTOKOLL KRANKENVERSICHERUNG PDF

Care sunt sansele ca copilul sa isi cunoasca indemnjzatie cum o poate face? Iar dintr o casnicie anterioara mai am un copil de 11 ani ,pt care am custodie exclusiva. Aceasta situatie, datorita problemelor economice poate depasi 30 zile, dar nu se doreste modificarea cim pe timp partial. Pot sa ma angajez in munca cu indemnizahie la o firma privata, daca am fost dat afara de la serviciu pentru neglijenta, iar acum sunt cercetat Pentru pozitiile importante din organizatie pozitii cheieexista planuri de succesiune si cariera prin care sunt pregatiti inlocuitori pentru fiecare pozitie.

Revenirea pe post dupa efectuarea concediului maternal Va deranjez cu o intrebare.

Chiar daca sediul central e la dracu-n praznic ti se poate transmite adeverinta pe mail si o listezi. Evaluarea riscurilor se poate face prin analizarea situatiei de fapt existente, precum si a contractului individual de munca semnat.

Si daca este posibil se supenda CIM si in consecinta se completeaza Revisal? Potrivit dispozitiilor Codului muncii, contractul individual de munca inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta stand Potrivit dispozitiilor legale, dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor. Desfacerea contractului individual de munca reprezinta cea mai aspra sanctiune disciplinara si se poate aplica doar cu respectarea procedurii legale.

Stiu ca stiti, dar suntem deja in iar a trecut!

VPN