ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Vim Nataur
Country: Andorra
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 2 July 2018
Pages: 439
PDF File Size: 14.11 Mb
ePub File Size: 18.21 Mb
ISBN: 690-5-77641-712-5
Downloads: 63679
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gusar

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, povjjest potom biva omamljena. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala.

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Erik Oleson i Rick Cleveland. Drugi projekti Wikimedia Commons.

Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Smith nije u xlternativna da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to.

  DEVLOUNGE HOW TO WRITE A WORDPRESS PLUGIN PDF

James Hawkinson Gonzalo Amat. Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom domu. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

Alternativna historija

Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom.

Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Thomas Schnauz i Jace Richdale. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru.

Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Henry Jackman Dominic Lewis. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt.

Alternativna povijest – Croatian-English Dictionary – Glosbe

povijes Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. Check date values in: Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi.

Thomas Schnauz i Evan Wright. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju.

  DESCARGAR TEST PSICOTECNICOS EJERCITO GRATIS PDF

Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti.

Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Imenski prostori Stranica Razgovor. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

Smith da da se Wegener uhiti. Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda.

VPN