CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Malatilar Kazranos
Country: Kenya
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 2 May 2008
Pages: 241
PDF File Size: 14.23 Mb
ePub File Size: 15.28 Mb
ISBN: 614-8-14585-678-5
Downloads: 97849
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikolabar

Plec spre casa spunendu-mi se mai intampla. Omul ia spaga si cite 50 ron. Mananca saracele cu mana murdara de tus si de praf in fata clientilor, de le sta imbucatura in gat, ca mai trebuie sa lea dea explicatii si clientilor in acelasi primife. Clientul nostru este stapanul nostru.

Scrisoarea continea carnetul de conducere auto, si cred ca au deschis-o in speranta sa gaseasca o carte de credit sau bani si cand au vazut ca nu sunt au aruncat obiectul care nu le folosea. Cum a reusit sa ocupe acest post nu se stie dar putem vedea primirw din marile realizari ale acestui desen animat. In alte tari acest lucru este considerat delict.

Rates calculator

In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune? De nu luati urgent masuri… am sa filmez si am sa postez imagini pe net …pacat ca imaginile nu au si miros …. In raportul detaliat scrie ca pe Sa transpirati si dumnevoastra zilnic si sa stati nemancat pana veniti stresat acasa.

Mirosul vine de la faptul ca nu se poate aerisi oficiul care este deschis de dimineata pana seara, si mai vin si clienti certati cu igiena! Nu sunt prea multi: Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta. In privinta ciubului, lasati-o mai moale romanilor, ca suntem in criza si nu mai da nimeni nimic.

  AKKA CONCURRENCY DEREK PDF

Parca confirmate faceau zilnic un favor primindu-ma. Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de Mai pun in plic cate o iconita sau doua si ii scriu o rugaciune mamei ca sa simta ca o iubesc si ca ma rog pentru dansa. Inluna decembrie fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare si cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op.

Doamna diriginta mi-a reprosat ca inregistrez m-a intrebat cine sunt, sunt politista? Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! Doamne am impresia ca traim in reluare. Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea.

Si-a luat saci si ca sa poata duce si-a luat si copilul sa-l ajute. Daca esti o postarita frustrata nu te erija in peimire sistemului astuia depasit, incepand de la site, unde aveti niste numere de telefon la care nu raspunde nimeni sau sunt redirectionate si terminand cu factorii postali care nu isi indeplinesc atributiile.

Mai ales cai lider de sindicat. Nu a ajuns la destinatar…. Inseamna ca ati fost pe teren impreuna cu el zilnic si i-ati numarat banii. Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool. Mai intelege lumea ca vine posta tarziu dar doamna tot xonfirmare vine numai dupa bunul plac ,in timpul serviciului sta zeci de minute pe la diferite magazine ,povestind peste promire ca are sector mare ,dar ma gandesc ca si salariul e pe masura.

  HEPTAMERON MARGARITA DE NAVARRA PDF

N-am oosta sa le descriu serviciile. Nu este prima data cand mi se trimite corespondenta in apropirea sarbatorilor si nu o primesc. Diriginta Vlase Mariana sotia acestui factor mentionat mai sus urmatoarele: Buna ziua Vreau sa va aduc la cunostinta ca factorul postal din com.

confirmare de primire posta pdf – PDF Files

Nu au siguranta nici pe sertarul cu bani, oricine poate baga mana in el, cand ele se afla in magazia de colete sosite si cauta un colet iti ia cam 4 minute. La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa. Imi pare rau ca am ajuns hoti si de suflete ca pana acum s-a furat destul. Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini.

Daca nu are nevoie de salar sau nu e capabila sa lase pe altii. Nu stiu nimic de el.

VPN