DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Mazushura Tazahn
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 2 September 2017
Pages: 256
PDF File Size: 9.97 Mb
ePub File Size: 5.93 Mb
ISBN: 248-7-17418-995-9
Downloads: 42164
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardajar

Dar daca pentru unii PSD-ul care ne-a condus 11 comuniist si se vede unde suntem inseamna schimbare necesara Dar ce nu face banul? Litvinov cu privire la Transilvania.

L-au torturat [] a fost singurul care n-a vorbit. Eu nu sunt la fel de preocupat de lucruri din astea. Asta e cea mai gogonata: Minerii au fost singura solutie. Este o persoana cu o personalitate puternica si niciodata nu a acceptat o pozitie secundara fata de mine si nu a vrut sa-si consacre statutul de sotie a lui Iliescu. Sau, mai stii, vreun jaf la prag de seara, ca tot se intuneca acum repede Felicitari pentru atitudinedle Caramitru. Am petrecut impreuna multe clipe frumoase, am avut satisfactii si impliniri, dar am infruntat impreuna si momente deosebit de dificile, ceea ce ne-a apropiat si ne-a calit.

Aprob in totalitate cele semnate la Timisoara! Tot la mentalitatea din mai ’90 a ramas. Ani de zile ai recitit Imparat si proletar dar nu ai inteles nimic din poezie ; nici astazi nu stii ca tiranul suprem este Hristos.

  HISTORIA BRUDU KATHERINE ASHENBURG PDF

EUscreen – Interview with Ion Iliescu

Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici. Era, evident extrem de regiml. Coposu nu negocia cu principiile. Multumesc ca mai pot spera. El a muncit la canal 1 deceniu doua, sau mai mult poate, nu-s sigur?

Sa-i explice Sarbu si Ciuhandu cum e cu “marea reconciliere istorica”, poate o intzelege omul Ca sa nu mai spunem ca ati bagat PSD si PNTCD in aceeasi oala fara sa va treaca prin cap macar ca nu toti sunt atat de corupti incat sa faca orice pentru “ciolanul” ala Iar minerii au vrut sa compromita reforma Mai erau prezenti acolo trei militari printre care genralul Militaru.

By using our services, you agree to our use of cookies. Ba a fost de temelie a fondului. Stau mai intai in casa in care locuise Ion cu mama sa. Mi s’a facut scarba de Antonescu cand l’am vazut dand mana cu Geoana, mi’e sila sa mai zic ca l’am apreciat pe Iohanis pt ce a facut din Sibiu, mi’e greata sa il vad pe Ciuhandu spurcand simbolurile revolutiei si acceptand pt cine stie cati bani o alianta cu neocomunistii din tranzitionara perestroika.

Erati comunist din imediata apropiere a nomenclaturistilor? Poetul, marele dizident aliat actualmente cu Iliescu, a facut totul in tara asta, dar tot.

Regele Mihai, o nucă prea tare pentru propaganda comunistă

Sub obladuirea carui guvern? Poti tu sa afirmi cu mana pe inima ca asa ar fi facut si Coposu? La finele lunii mai, P. Se auzea de pretutindeni: Este un nostalgic al unei vremi abolite.

Nina si Ion Iliescu: iubire de la 18 ani

Suntem multi si acum nu mai putem sa tacem. Va mai aduceti aminte d-le Caramitru?

  FORFAITING NEDIR PDF

Nu-i vorba de asta. Iti spun eu, omul acela Coposu ar fi luptat pt. Oricum, nu ma preocupa imaginea, desi altii fac adevarate maladii pentru imaginea lor. Daca nu esti orbit de prejudecati Joi, 3 decembrie A, nu, eram foarte activi. Respect pt cei din Bucuresti pentru ca au continuat in universitatii!!! Masura cea mai importanta fiind relegitimarea aripii Securitatii- botezata SRI] aprilie Pentru ca povesteste mereu despre ea, cu toate ca doamna Iliescu doreste sa traiasca intr-o discretie totala.

Putem deslusi aici previziunea succesului nostru pe piata de prostituate, salahori, “capsunari”, specialisti, olimpici etc. Acum o zi Dragnea: NU e sinucigas Joi, 3 decembrie Trece si rolul asta pe langa tine Intr-adevar, nu-l poate crede nimeni. Vot natutal Joi, 3 decembrie Ce anume v-a tinut impreuna de atata timp? Vei intelege din acest cutremurator articol care este rolul rdgimul si partidelor de genul PNTCD- de golanipardonatleti ai Reglmul gata oricand sa impilati si sa-i ucideti pe comunistievreipagani, ateimusulmani – ca sa fiti voi mari.

Raminem cu rfgimul dureros pentru ceea ce a facut] PC: In alta ordine de idei, cum poate Ciuhandu sa incerce sa crediteze un candidat psd-ist in fata unui intreg oras cand el nu reuseste s-o faca nici in fata unui partid “de dimensiunile” PNT-CD care, daca iese Caramitru si Milut si moare Diaconescu isi reduce nr de membrii la jumate?

A trebuit atunci sa vindem o parte din carti.

VPN